TATARSKÁ BASTURMA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ / 




INGREDIENCE: Je to vynikající jídlo, které lze připravit i v přírodě. Potřebujeme k němu 1/2 kg hovězí svíčkové, 2 cibule, lžíci vinného octa, 200g rajčat, 1/2 citrónu a hodně cibulové nati. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso opereme, odblaníme, nakrájíme na dílky asi pětidekové, vložíme do smaltované nebo porcelánové nádoby, osolíme, opepříme, přidáme ocet, drobně nakrájenou cibuli a vše promícháme. Zakryté postavíme na 2-3 hodiny do chladna. Připravené kousky masa potom napícháme na rožeň a opékáme nad žhavými uhlíky (nikoli nad plamenem!) 8 až 10 minut. Rožněm stále otáčíme, aby se maso stejnoměrně opeklo. Upečené kousky basturmy sesuneme s rožně na ohřátou mísu a obložíme rajčaty, cibulí, natí a citrónem.

TATARSKÁ BASTURMA. TATARSKÁ BASTURMA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1353 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz